Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΙΧΝΙΔι ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ... ΝΟΤΕΣ!

      Σήμερα είπα να σας καλημερίσω με μια αναδημοσίευση ενός παζλ όχι τόσο συνηθισμένου, χιλιοτραγουδισμένου και αγαπημένου όμως ναι! 

         Το παζλ αυτό ηταν μια φανταστική δημιουργία της αγαπημένης φίλης  ALMA LIBRE, το οποίο όχι μόνο μου έφτιαξε την ημέρα αλλά με έκανε να θέλω να έχω και εγώ κάπου εδω μέσα τα κομμάτια του και να καταφεύγω σε αυτά κάθε φορά που κάποιο μου έχει λείψει και το έχω επιθυμήσει πολύ!

         Έτσι λοιπόν αφού το ζήτησα και πήρα την απαραίτητη άδειά της και την ευχαριστώ γι' αυτό σας το παρουσιάζω και εγώ μέσω του δικού μου ιστότοπου, όχι για να το συνθέσετε αλλά για να το αφήσετε να σας ταξιδέψει και να σας εκφράσει με τη μαγεία και το ταξίδι της μουσικής, των στίχων αλλά και γενικά τη τόσο όμορφη ιδέα της Άλμας!

     

"Παιχνίδι Αγάπης μέ ... νότες"




Πάμε νά συνθέσουμε ένα puzzle γιά τήν Αγάπη ??? Τί λέτε ??



1) "Εψαχνα νά βρώ .. κάτι γιά νά στό γράψω" ...

"Κι αν δεν έχω μαρκαδόρο , με το αίμα μου θα σου γράψω πως μου λείπεις κι είσαι η έννοια μου "...





2) "Καί σού τό έγραψα "...

"σε θελω εδω"

"Σε θέλω εδώ για να μπορώ..... να΄χω έναν άνθρωπο δικό μου.... με τη σιωπή να του μιλώ.... όπως μιλάω στον εαυτό μου... και να μοιράζομαι στα δυο.... τ΄άστρα το χρώμα το λεπτό.... ότι κι αν γίνει καρδιά μου... εσύ να΄σαι εδώ....

Να μπορώ να σ΄αγαπήσω.... να μπορώ να σε μισήσω.... με το βλέμμα να σου δείξω.... χωρίς να μιλήσω..... τι θέλω να πω."




3) "Καί έμεινα εδώ" ..

Έμεινα εδώ.... να μη σου λείψει τίποτα Έμεινα εδώ να μη φοβηθείς.... Να μη μείνεις μόνη σου και ...'γω στο τίποτα Έμεινα εδώ να μη μαραθείς"






4) "Εσύ άμα θές"

Στην Ακτή Που Φτιάχναμε Ταξίδια Άναψε Αν Θες Μια Φωτιά Στην άμμο.... Πριν Εδώ Τα Πάντα Γίνουν Ίδια... Άναψε Αν Θες Μια Φωτιά Στην άμμο... Όσο Κι Αν Φύγεις Από Μένα Μακριά.... Σαν Τον Ήλιο Θα 'μαι Κοντά..... Θα Σ' Αγγίζω Σαν Χάδι Πονηρό Του Ουρανού..... Σαν Αέρας Θα 'μαι Παντού.... Να 'ρθεις, Ξανά..... Έστω Μόνο Και Για Μια Φορά.... Να 'ρθεις, Ξανά.... Έστω Μόνο Και Για Μια Βραδιά" 
 


5) "Γιά δές ομως τί λένε γιά τίς ψυχές "....

"Με παραμύθια μεγαλώνουμε μεγάλοι και μικροί.... στα σκοτεινά τα παραμύθια αντέχουν μόνο οι τολμηροί.... μη με ρωτήσεις να σου πω τι πιστεύω για όλα αυτά.... κλείσε τα μάτια και ανέβα μοναχός σου τα σκαλιά....

Λένε είναι οι ψυχές που μένουν, λένε είναι οι σκιές.... Λένε πως κοιμούνται κάθε μέρα και ξυπνούν τις Κυριακές" 

 

6) "Γιά αυτό Νά μ,αγαπάς !!

Μακάρι να 'ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό...να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό.... στα μαξιλάρια και στο χαλί... να ξεχαστώ να μου λες πολύ... και ας κάνει ο φόβος κι άλλη τρύπα στο νερό..... 


7) "Η αγάπη εχει ρυθμό καί αυτός οταν κλέινει τά μάτια είναι Τango.... γιά αυτό " Κλείσε τά μάτια "
 


8) "ομως πονάει η αγάπη" ...

Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει..... εγώ το ξέρω απ'όλους πιο καλά..... πονάει όταν σ' αφήνει σαν τη θηλιά σε πνίγει..... πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει!!!!!" 




9) "Γιατί ομως ε ????"

Πες μου γιατί..... να 'ναι όλα άσχημα μακριά σου...... Πες μου γιατί..... να μου λείπει τόσο η αγκαλιά σου..... Πες μου γιατί..... τριγυρίζεις μέσα στο μυαλό μου.... Πες μου γιατί..... δεν αντέχω πια τον εαυτό μου." 




10) "Γιατί Η αγάπη έχει καί πολλά Κακομαθημένα παιδάκια"
(πού οταν αγαπάμε .. παρ ολα αυτά συνεχίζουμε νά τά κακομαθαίνουμε .. καί μήν πείτε όχι !! ) 

 


11) "Η ζωή ομως παραμένει γλυκιά"

"Γλυκιά ζωή , γλυκό τραγούδι, μοιάζει ο έρωτας μ' ένα λουλούδι. Γλυκιά ζωή , γλυκό ταξίδι.. όλο τό σώμα σου ένα παχνίδι.
Γλυκιά ζωή, γλυκό τραγούδι μοιάζει ο έρωτας μ' ένα λουλούδι. Γλυκιά ζωή , φιλιά φευγάτα πάνω στα χείλη σου σαν σοκολάτα." 


12) "Η ζωή είναι γλυκιά .. αλλά τί νά κάνουμε ομως οταν ?????? "..

"Η ζωή τα 'χει μ' άλλον "......

"νόημα ζωής...... είναι αυτό που θέλεις..... να τ΄ ακολουθείς...... Η φιλοσοφία να περνάς καλά.... είναι να κοιτάς μπροστά !!!" 



13) "Γιά αυτό υπάρχουν οί φίλοι"

"έλα χαμογέλα ..... και θα ανάψει το φως..... έλα, και γω θα ΄μαι..... φίλος και αδερφός...... "οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα..... και στις κακές στιγμές..... οι κολλητοί στα εύκολα.... και μόνο στις χαρές" ....
 










ΑΛΜΑ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το ταξίδι που δημιούργησες και  μας άφησες να κάνουμε μαζί σου!!!!

Σχόλια

  1. πανέμορφα τραγούδια...μιλημένα στην ψυχή...στην δική πάντως ναι...ιδίως με το ''έμεινα εδώ'' και το ''Να μ' αγαπάς''. ένα μεγάλο μπράβο και στις δυό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να