Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TA 7 ΔΕΝ

         Καλημέρα στην όμορφη γειτονιά μου.
     Όπως θα καταλάβατε και από το τίτλο καινούργιο παιχνιδάκι κυκλοφορεί στη γειτονιά και καλέστηκα από το γλυκύτατο Δελφινάκι να συνεχίσω το παιχνίδι, σύμφωνα με το οποίο αναφέρουμε 7 πράγματα που δεν μας αρέσουν και στη συνέχεια καλούμε επτά φίλους να συνεχίσουν. 
       Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  1. Δεν μου αρέσουν κάποια "είδη" ανθρώπων που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι κακό στους άλλους.
  2. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που ξεχνάνε το παρελθόν τους και δεν εννοω άσχημες καταστάσεις που έζησαν, εννοώ να ξεχάσουν το ποιοί και τί ήταν. 
  3. Δεν μου αρέσουν οι κατσαρίδες, οι ακρίδες και άλλα τέτοια παρεμφερή ζώα και έντομα.
  4. Δεν μου αρέσει που τα ΜΜΕ προβάλλουν ως πρότυπα ανθρώπους που δε θα έπρεπε.
  5. Δεν μου αρέσει να προσπαθεί κάποιος να με αλλάξει.
  6. Δεν μου αρέσει να προσποιουμε.
  7. Δεν μου αρέσει ο κόσμος που ζούμε.
      Οι φίλοι που προσκαλώ να παίξουν είναι οι εξής:
  1. Το γκρινιάρικο μαρούλι
  2. Η Αθηνά
  3. Η Μαριβίλλη
  4. Ο apokalipsis999
  5. O Περσέας
  6. Η Ιωάννα
  7. Η Νάσια.       
       Να έχετε όλοι ένα όμορφο διήμερο.                     

Σχόλια

  1. καλημέρα και από μένα....στο 7 θα με βρεις στο πλάι σου..να έχεις ένα όμορφο σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ νορμάλ σε βρίσκω.
    γιατί τα δε μου αρέσει σου, είναι σχεδόν τα δε μου αρέσει όλων μας!

    καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ρία μου. ναι γενικοτερα ειμαι ευκολος ανθρωπος και συνηθισμενος μπορω να πω. οποτε λογικο οι απαντησεις μου αν συμπιπτουν με των περισσοτερων.

      Διαγραφή
  3. Στα περισσότερα είμαστε μέσα!
    Οπως λέει και η Ρία!

    Φιλιά και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά όντως δεν διαφέρουμε πολύ στα ΔΕΝ μας!
    1-2 ίδια σκέφτομαι με σένα, στο 3 τα θεωρώ τελικά όλα απαραίτητα για τον κύκλο της ζωής , τουλάχιστον εδώ που ζω και δεν βλέπω ιπτάμενες κατσαρίδες όπως κάποτε στην πόλη...
    4-5 ακριβώς αυτό όπως τα λές...και στο 6 κάνω την διαφορά γιατί μου αρέσει να προσποιούμαι στην φαντασία μου όμως, να παίρνω χιλιάδες πρόσωπα και να παίζω με αυτά και τέλος στο 7 πολλά μου αρέσουν και άλλα τόσα χαλάνε την ψυχολογία μου... να λοιπόν που έδωσα κι εγώ απαντήσεις στα ΔΕΝ :))
    άντε να σε δω τι άλλο παιχνίδι θα παίξεις!! χι χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πηρα φορα λεβινα μου με τα παιχνιδια. μια εβδομαδα πριν ειπα οτι ειχα καιρο να παιξω και μου ελειψαν και αυτη την εβδομαδα κυριολεκτικα ξεσκιστηκα με αυτα. χαχααχαχα

    φιλακια πολλα πολλα λετρεμενη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το 3 ούτε να το βλέπω!σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση,έχω παίξει πολλά παρόμοια αλλά μόνο για σένα θα παίξω κι αυτό χαχαχαχα
    καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιξε νασια μου να περασει και η ωρα. χαχαχα

      φιλακιαααα

      Διαγραφή
    2. Κοίτα να δεις που ενώ έχουν πει όχι άλλο για σένα όλοι παίζουν! αχαχαχα! Σόρρυ αλλά και εγώ για σένα έκανα μια εξαίρεση! Μάλλον σε συμπαθούμε πάρα πολύ!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχα

      μαλλον με συμπαθειτε φιλη μου! καλο αυτο!


      φιλακια πολλα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

      Διαγραφή
  7. Ω! Κι άλλη μια πρόσκληση! Αυτό το παιχνίδι με τα "Δεν" δεν το έχω κάνει ως σήμερα! Βέβαια το 99% των "Δεν" μου συμπίπτουν με τα δικά μου "Δεν", εάν φυσικά απαντήσω σοβαρά. Οπότε θα είναι σαν να σε αντιγράφω. Όμως πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να απαντήσω έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα με μια δόση χιούμορ, ολίγη ισοπέδωση και αρκετή ανατροπή. Έχε όμως υπόψιν σου ότι θα αργήσω να το κάνω! Όμως κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Μπορεί να περάσει και ένας μήνας. Μην ανησυχήσεις και νομίζεις ότι το ξέχασα!
    Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση και σου εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως την αθηνα μου. θα ηθελα οποτε μπορεσεις να κανεις την αναρτηση για να δω τη τρελιαρα πλευρα σου! χχιχιχιχιχι.

      φιλακια πολλα και καλο σκ να εχεις!

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφες απαντήσεις! Μη σου πω ότι συμφωνούμε και στα 7 σημεία ...αν και εγώ θα επέλεγα άλλα 7 πράγματα! Οι κατσαρίδες θα ήταν όμως σίγουρα μέσα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ αυτα τα ατιμα τα εντομα, ψυχολογικα μου δημιουργησαν το καλοκαιρι. με κυνηγουσαν παντου! α πα πα! χιχιχιχι

      Διαγραφή
  9. Τα 7 «δεν»! Αυτά τα blogοπαίγνια είναι σαν συνέντευξη στον blogger! Ευτυχώς που δεν έχει κάμερες και μικρόφωνα! Εν πάσει περιπτώσει, το επόμενο Σάββατο θα αποκαλύψω τα... μυστηριώδη «δεν» που παρότι δεν είναι 7, θα τα κάνω να γίνουν 7! Με λίγο πότισμα, ή λίγο... ψαλίδισμα! :)

    Καλή Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως σα συνεντευξη ειναι σα μια μικρη μαλλον συνεντευξη αλλα καλο κανουν, εξαλλου πισω απο καθε μπλοκ κρυβεται τουλαχιστον ενα προσωπο... καλο ειναι να μαθαινουμε και κατι γι αυτον!

      καλη εβδομαδα!

      Διαγραφή
  10. τα περισσότερα είναι δεν όλων μας όντως..
    Καλό βράδυ και από εμένα!!και ελπίζω αυτά που δεν σου αρέσουν,τουλάχιστον όσα είναι δυνατόν,να μην τα βρίσκεις στον δρόμο σου.. γλυκά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως η καλως τα βρισκω μπροστα μου αλλα τα υπομενω και τα προσπερναω. οπως ολοι μας δηλαδη. :)

      καλημερα και καλη εβδομαδα να εχεις σου ευχομαι ολοψυχα!

      Διαγραφή
  11. ωραία τα δεν... και ας είναι δεν!!! τι να πεις... δύσκολη η ζωή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλεναδα...πάλι με ξεσηκώνεις..χαχα

    Μα..τα 3 τελευταία σου μαλλον θα τα ξαναδιαβασεις στο δικο μου μπλογκοσπιτο!!

    Καλη βδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλμέρα και καλή εβδομάδα
    καταρχήν ευχαριστώ για την συμμετοχή
    οι απαντήσεις σου ωραίες
    και συμφωνώ κι εγώ

    έχουμε κοινό το 3

    καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να