Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Kαι τώρα εγω πρέπει να κάτσω να γράψω για τη γκρίνια ε;
Χμμ… λες και είναι εύκολο…..
Μάλλον εύκολο είναι αλλά δύσκολο να διαπιστώσεις πόσο γκρινιάρης άνθρωπος υπήρξες ή μπορεί να γίνεις.

Καταρχάς να διαχωρίσω κάτι. Άλλο γκρινιάζω και άλλο «φαγώνομαι».
Η γκρίνια εχει έτσι… μια πιο γλυκιά διάσταση ή μπορείς τουλάχιστον να της τη δώσεις, η «φαγωμάρα» όμως για μένα είναι ένα πολύ άσχημο ελάττωμα θα τολμήσω να πω.

Δε θα σταθώ στη «φαγωμάρα» μιας και που το θέμα μας είναι η γκρίνια, θα πω μόνο πως τη μεγαλύτερη «γλωσσοφαγιά» μόνοι μας τη κάνουμε όταν θεωρούμε πως όλοι μας ζηλεύουνε ή όταν θεωρούμε πως όλα μας πάνε στραβά και δε μένουμε ποτέ ευχαριστημένοι με ότι έχουμε μέχρι στιγμής στη ζωή μας. Ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε και όσα μας προσφέρουν και τα καλά έπονται! Έτσι πιστεύω εγω!

Ας επιστρέψω στα θέματα της γκρίνιας λοιπόν!
Προσπαθώ να σκεφτώ προσωπικά περιστατικά γκρίνιας αλλα συνειδητοποιώ πως προφανώς δεν είμαι γκρινιάρα ή τουλάχιστον όχι όσο νόμιζα.
Θεωρώ πως δε γκρινιάζω συχνά και εύκολα αλλα όταν γκρινιάζω και έχω επίγνωση της γκρίνιας μου θυμώνω και δεν αντέχω τον εαυτό μου. Απορώ λοιπόν πώς με αντέχουν οι άλλοι. Με αντέχουν άραγε; Υποθέτω εκείνη τη στιγμή όχι αλλα σπάνια με πιάνουν τέτοιες κρίσεις γκρίνιας και ευτυχώς κρατάνε λίγο. Δεν αντέχω τον εαυτό μου και σταματάω, καταλαβαίνετε…

Έχω όμως να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό γκρίνιας που δεν αφορά πλήρως εμένα αλλά επειδή ακόμη μου προκαλεί γέλιο θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Πριν χρόνια λοιπόν και ενώ ήμουνα φοιτήτρια είχα πολλές «τρελές» με τη καλή έννοια φίλες και γενικά έστω και τελευταία στιγμή αποφασίζαμε να κάνουμε διάφορα πράγματα. Σπάνια προγραμματίζαμε τί θα κάνουμε, όμως εκείνο το φοιτητικό πάρτυ είχαμε αποφασίσει προ πολλού πως θέλουμε να επισκεφτούμε.

Η μέρα λοιπόν έφτασε και το βράδυ που θα γινόταν το πάρτυ όπου να ναι θα έκανε την εμφάνιση του. Εμείς δεν είχαμε παρά να ετοιμαστούμε, να πάμε στη στάση για το λεωφορείο των φοιτητών και δρόμο για το club.

Kαι ξεκινάμε:

Για ευνόητους λόγους δε βάζω ονόματα (όχι τίποτα άλλο, έχω ακόμη τις ίδιες «τρελές» φίλες και τις βλέπω να με περιμένουν με το μπλάστρι στη γωνία χαχαχαχα) θα μας «βαφτίσω» όμως ως εξής:

Όπου «Χ» εγώ.
Όπου «Y» η κασκαντέρ (θα καταλάβετε αργότερα)
Και όπου «Z» η ψύχραιμη φίλη (επίσης θα καταλάβετε αργότερα)

(Σα συνιστώσεις δε μοιάζουμε; Αν δε κάνω λάθος γιατί στα μαθηματικά είμαι και ολίγον σκράπας).

Πάω που λέτε μέσα στη καλή χαρά στο σπίτι της «Y» από νωρίς και θρονιάζομαι στο καναπέ της. Μου φτιάχνει καφέ, με βάφει, με χτενίζει διότι εγω δε τα κατέχω αυτά και η ώρα περνάει. Ανεβαίνει η «Z» στο σπίτι της (μένανε στην ιδία πολυκατοικία αλλα σε άλλους ορόφους) να ετοιμαστεί και εγω που λέτε παίρνω αγκαλιά κάτι περιοδικά και το καφέ και αράζω στο στρογγυλό τραπέζι της μέχρι να ετοιμαστεί η φίλη «Y» και να κατεβεί κάτω η φίλη «Z».

Εντωμεταξύ είχαμε μια συνήθεια μη πω λατρεία. Από το σπίτι της «Y» δεν έλειπε ποτέ η μουσική, ότι και να κάναμε η μουσική ηταν παρών και άμα έλαχε ρίχναμε και κανα χορό στο ενδιάμεσο, Εκείνη την ημέρα είχαμε βάλει στο DVD της ένα cd με πολλά τραγούδια και έπαιζε.

Πάει που λέτε το κορίτσι να ετοιμαστεί, αλλάζει, βάφεται, χτενίζεται και ακόμη είναι μέσα στα ενδότερα. Εγώ η «μουλάρα» από την άλλη αραχτή στο τραπέζι, να τρωω, να διαβάζω, να καπνίζω, να βαριέμαι γενικώς.

Έρχεται έξω η «Y» και ενώ ηταν κούκλα όπως πάντα άλλωστε, να την εχει πιάσει μια γκρίνια, ένα πράμα μιλάμε να θέλω να τη δείρω. Να μου λέει και δε μου αρέσουν τα μαλλιά μου και δε μου αρέσουν τα ρούχα μου και δε μου αρέσει το βάψιμο, γενικώς δε της άρεσε τίποτα. Να τα χω πάρει εγω να της λέω πας καλά κτλ κτλ ξέρετε τώρα. Και φανταστείτε πως η φίλη αυτή δε γκρίνιαζε σχεδόν ποτέ για τέτοια πράγματα. Ε με τα πολλά τη πείθω να σταματήσει να γκρινιάζει και ότι δε τις αρέσει να το διορθώσει. Πάει στο μπάνιο να ξαναφτιαχτεί και βγαίνει έξω με τη γκρίνια στο στόμα. Και να θέλω να τη δείρω ξανά και να της λέω μη γκρινιάζεις γιατί η τόση γκρίνια δεν είναι καλό. Μου λέει εντάξει, δίκιο έχεις, κάτσε να ανοίξω τη πόρτα γιατί οπού να ναι θα κατεβεί η «Z» να φύγουμε. Σε κανα τέταρτο έπρεπε να είμαστε στη στάση.

Ανοίγει τη πόρτα, μπαίνει στο μπάνιο για τις τελευταίες πινελιές και εγω θρονιάζομαι κυρία για άλλη μια φορά στο τραπέζι και συνεχιζω να διαβάζω (δε θυμάμαι τι διάβασα – καμιά βλακεία θα ήταν πάντως) και εκείνη τη στιγμή μπαίνει ένα τραγούδι που δεν της άρεσε. Και την ακούω να φωνάζει:

«Χ, δε πας να βάλεις άλλο τραγούδι γιατί με νευριάζει αυτό;»
Μέχρι να προλάβω εγω να απαντήσω, ούτε καν σηκώθηκα, μπαίνει μέσα στο σαλόνι σα σίφουνας και μου λέει άσε θα πάω να αλλάξω εγω το τραγούδι.

Άλλο που δεν ήθελα εγω η τεμπέλα και συνεχιζω το διάβασμα. Ακούω πως άλλαξε το τραγούδι και μετα από λίγο ακούω ένα «φσσσσσσιτ» και με το που σηκώνω βλέφαρο βλέπω το μακρύ μαύρο μαλλί της «Y» να ανεμίζει σε μια περίεργη καθοδική κίνηση (ηταν και το τραπέζι μπροστά και δεν έβλεπα καλά) και μετα από λίγο συνειδητοποιώ πως εχει φάει «σαβούρα» και τί σαβούρα μάλιστα.....

Βάζω τα γέλια, σιγά μη συγκρατιόμουνα και συνειδητοποιώ πως ακόμη δεν είχε σηκωθεί. Παρατάω στο τραπέζι αυτό που διάβαζα, σηκώνομαι και πάω κοντά της και τη βλέπω χάμω να γελάει μεν αλλα να «σφίγγετε» κιόλας. Εντωμεταξύ ηταν πεσμένη περίεργα (πολύ κασκαντερικό πέσιμο – άπλωμα). Σα «σπαγκατοχταπόδι» ένα πράμα. Το ένα πόδι σε ευθεία γραμμή καταπέρα και το άλλο πόδι στο πλάι και κάπως περίεργα γυρισμένο. Και επειδη γέλαγε υπέθεσα πως δεν πονούσε και συνέχισα να γελάω σα χαζό, έφτασα να δακρύζω από τα γέλια. Γέλαγα εγω, γέλαγε εκείνη (μετα κατάλαβα πως  εκείνη γέλαγε από φόβο) και ξαφνικά μπαίνει μέσα η «Z» και συνειδητοποιεί αμέσως το τι είχε συμβεί.

Πλησιάζει και βλέπει αυτό που εγω ούτε αύριο δε θα είχα καταλάβει. Η φίλη «Y» το είχε χτυπήσει το ποδαράκι της. Αυτό που ήταν περίεργα δομημένο….

Αναλαμβάνει λοιπόν η φίλη «Z» που σε τέτοια πράγματα είναι «αστέρι», μας βάζει όλες σε μια σειρά, σταματάμε τα γέλια, σηκώνουμε τη «Y» και τη πάμε στο κέντρο υγείας. Περπάταγε εννοείτε αλλα δε θυμάμαι αν το πατούσε λίγο η εάν το είχε στον «αέρα».

Πάμε που λέτε στο κέντρο υγειας, η «Υ» και εγω που δε το έχουμε καθόλου με τα νοσοκομεία και όλα τα συναφή τρομοκρατημένες και η «Z» ψύχραιμη και να τρέχει από δω να τρέχει από κει μέχρι να μας εξυπηρετήσουν. Εννοείτε πως στην αρχή δε βρίσκαμε άκρη αλλα με τα πολλά η «Z» «καθάρισε»! Βρήκε και το γιατρό και όλα! Τα «έχωσε» κιόλας όπου έπρεπε (ούτε πάγο δεν είχαν να βάλουν στο πόδι της «Υ» φανταστείτε) και ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Είχε χτυπήσει το ποδαράκι αλλα όχι κάτι επείγον….

Βέβαια χάσαμε το πάρτυ αλλα σιγά μη πτοούμασταν εμείς από αυτά. Συνεχίσαμε το πάρτυ στο σπίτι της «Υ» και με κουτσό ποδάρι μια χαρά χόρευε. Χαχαχα

Όχι πλάκα κάνω δε χόρεψε αλλα γενικά εκείνη την ημέρα η «ταλαιπωρία» μας αν θέλετε είχε και συνέχεια αλλα αυτό θα το κρατήσω για εμάς.

Αυτό ηταν το δικό μου παράδειγμα γκρίνιας. Μιας γκρίνιας που μας ταλαιπώρησε λιγάκι, κυρίως την αγαπημένη μου φίλη μιας και που αυτή πονούσε για μέρες μετα αλλα κάθε φορά που θυμάμαι αυτή τη μέρα δε μπορώ να μη χαμογελάσω. Την ευχαριστιέμαι και μόνο στη σκέψη της ρε παιδί μου!

Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο θα χαμογελάσουν οι «Υ» και «Z» ήταν τους το στείλω να το διαβάσουν αλλα το καλό που τους θέλω να μη θυμώσουν γιατί μετα θα δημοσιεύσω ιστορίες για «μπαμπουλάκια και τα video clip τους » και αυτό δε νομίζω να το θέλουν, ιδίως αν δε πλησιάζουν απόκριες. Χαχαχαχα

Φιλιά σε όλη τη γκρινιαροπαρέα! :)


____________________________


* Αυτό το κειμενο φίλοι μου γράφτηκε για το διαγωνισμό γκρίνιας της φίλης Μairis Grasia και τον ευχαριστήθηκα πάρα πολύ!

Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα, δε κερδίσαμε αλλά δε πειράζει, εννοείτε αυτό και ευχόμαστε συγχαρητήρια στη νικήτρια και σε όσους ψήφισαν και συμμετείχαν. 

Για αποτελέσματα και γκρινιαροιστορίες πατάτε ΕΔΩ! 

Ούτε αυτό το θέμα είχα σκοπό να αναρτήσω σήμερα, προέκυψε όμως και χάρηκα ιδιαίτερα γι αυτό.

Να είστε καλα!

Φιλιά σε όλους!

Σχόλια

  1. Ηταν ένας διαφορετικός αλλά ωραίος διαγωνισμός , το είπα και στην ίδια τη Μαίρη..όλες οι ιστοριες άξιες.... τις διαβασα όλες...τη θυμούμαι αυτή τη δική σου όταν τις διαβαζα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα δελφινακι μου!
      συμφωνω σε οσα ειπες.
      ισαξιες ολες οι ιστοριες
      και εξυπνη ιδεα διαγωνισμου!
      και εγω διαβασα τη δικη σου!
      πολυ καλη!
      φιλακιαααα

      Διαγραφή
  2. εννοείται χωρίς να ξέρουμε στην αρχή ποια ιστορία ανήκει σε ποιαν μπλόκερ..τις διαβασα όλες , όχι απλά για να τις διαβασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι δελφινακι μου το ξερω αυτο!
      και για μενα το ιδιο ισχυει.
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς που είδα το σχόλιό σου και συνειδητοποίησα πως πρέπει να διαβάσω και τις σημερινές σου αναρτήσεις! (Όντως, δεν τις έχει εμφανίσει ακόμα!)
    Φιλάκια πολλά, μικρή γκρινιάρα!
    ;-) χαχα!
    Να έχεις μια όμορφη και... ασφαλή μέρα! (Για να συνδυάσω και το πιο κάτω post!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες; κατι ηξερα εγω και στο πα
      χαχαχαχα

      μου αρεσε πολυ ο συνδυασμος που εκανες!
      ευχαριστω πολυ αγαπη!

      φιλακια πολλα και παλι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Μου άρεσαν πολύ και μου άρεσε και ο διαγωνισμός ήταν πρωτότυπος.
    Με την γκρίνια δεν τα έχω καλά θα εκνευριζόμουν ακόμα και αν έγραφα κείμενο γι΄αυτήν!
    Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα Ελενακι μου!
      εγω δεν εκνευριστηκα, το χαρηκα προφανως επειδη ειναι ενα σκηνικο που με κανει να χαμογελαω.
      παντως και εγω με τη γκρινια δε τα παω καλα... χιχιχ
      φιλακια αγαπη! <3

      Διαγραφή
  5. Όχιιιιι! Μακρυά απ΄τη γκρίνια!! Έχει τα πιο μουντά χρώματα κ θολώνει τα βλέμματά μας...

    Καλή συνέχεια, Κική μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι καλε μου φιλε το ξερω και προσπαθω να μη γκρινιαζω για οσα δεν εχω τη στιγμη που ευγνομωνω για οσα εχω :)

      να εισαι καλα! καλο απογευμα ευχομαι!

      Διαγραφή
  6. Κική μου συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου! Δεν κατάφερα ακόμα να διαβάσω όλες τις συμμετοχές..
    Μου άρεσε η ιστορία σου, αυτές οι στιγμές - σκηνές από τη φοιτητική ζωή μένουν και τις θυμάσαι με χαμόγελο!! :))
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ειναι παλομιτσα μου.
      χαμογελας νοσταλγικα μα και ευχαριστα.
      να εισαι καλα γλυκο κοριτσακι.
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα και από εδώ και ευχαριστώ για τη συμμετοχή! Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τον τίτλο που έβαλα.

    Αν σου πω ότι γέλασα με την ιστορία σου τι θα πεις;

    Πάλι καλά που ήταν και ψύχραιμη αλλιώς θα πηγαίνατε με σπασμένο πόδι στο πάρτυ με σπασμένο πόδι χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως ηρθες! :)
      που ειναι ο τιτλος που εβαλες;
      μπορεις να μου στειλες κατευθειαν το λινκ;
      ηρθα στο μπλοκ σου αλλα δεν το βρηκα.

      χαιρομαι που χαρηκες με τη γκρινιαροκατασταση. κ εγω γελαω. :)

      καλο απογευμα νεε μου φιλε!

      Διαγραφή
  8. Πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το διαγωνισμό...πλάκα έχει...ωραίο το κείμενο σου!!!
    Καλό σου απόγευμα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα εληξε φιλη μου.
      ειναι καινοτομος θα πω. χιχιχ
      φιλακια φιλη!
      καλο απογευμα και σε σενα!

      Διαγραφή
  9. Σώπα βρε. Μην γκρινιάζεις!!! Την άλλη φορά θα σε πετύχω, που θα μου πας;; Χαχα!! Γλυκά φιλάκια Κικουλάκι μου!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ τι κοριτσι ειναι αυτο , σε ολα μεσα και στη γκρινια εστω κι αν δεν ειναι η ιδια η γκρινιαρα αλλα μια φιλη , εγω την ξαναδιαβασα την ιστορια σου τωρα ,δεν ξερω αλλα με αυτες τις ιστοριες περναω καλα και ξερεις και ταινιες και βιβλια που μου αρεσουν τα ξαναδιαβαζω και επειτα αυτα τα κειμενα τα θεωρω χρονογραφηματα και ως εκ τουτου το θεμα της γκρινιας δεν με ψυχοπλακωνει καθολου, Μπραβο ξανα , σε ευχαριστω πολυ, φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημερα κοριτσαρα μου!
      Ο διαγωνισμος σου παντως θελει οπωσδηποτε βραβεια καινοτομιας! χιχιχ
      Ηταν πολυ καλος! Μπραβο σου και ευχαριστουμε για ολα!
      Να εισαι καλα αγαπημενη μου φιλη!
      Φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  11. Βραδάκι σου ήρθα..με έφαγε η..γκρίνια σήμερα στο κρεβάτι..εγώ..στο κρεβάτι..πως να μη γκρινιάζω..είμαι εγώ για τέτοια; έμεινα ένα ολόκληρο μήνα στο κέντρο αποκατάστασης στο κρεβάτι..ποτέ ξανά..Μαύρη γκρίνιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περαστικα σου αχτιδουλα μου!
      ολα θα πανε καλα!
      ναι; :)
      φιλακια πολλα πολλα ζεστη μας αχτιδα! <3

      Διαγραφή
  12. Αχα! Σ' αυτό το διαγωνισμό να πάρω μέρος κι εγώ! Που αν μάθεις τί γκρίνια έκανα μέχρι εχθές, θα βγάλεις καντήλες! Χα,χα,χα,χα,χα!
    Ωραία η ιστορία σου Κικίτσα μου! Κάτι τέτοιες φάσεις είναι που τις θυμόμαστε στο τέλος και γελάμε!
    Πολλά φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως το κοριτσι μου!
      μου ελειψες φιλη!
      γκρινιαζες ε;
      εληξε ο διαγωνισμος.
      αν ξαναγινει θα στο πω να στειλεις ιστορια.
      θα γελασουμε παλι. χιχιχιχ

      φιλακια πολλα!!!! <3 <3

      Διαγραφή
  13. Πρώτη φορά ακούω για τέτοιο διαγωνισμό!Άκου, διαγωνισμό γκρίνιας!αχαχα!
    Πάντως και σ' αυτήν τη δημοσίευση μια χαρά τα πήγες Κική μου!
    Τι τραβάτε όμως κι εσείς τα θηλυκά για να φαίνεστε όμορφες, δε λέγεται!Ορίστε, με το μπες-βγες και πέρα-δώθε καταλήξατε τελικά στο νοσοκομείο... ήμαρτον Παναγία μου!χαχα!
    Να 'σαι πάντα καλά και να μας γκρινιάζεις!Η γκρίνια είναι στο αίμα μου άλλωστε!αχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      να σαι καλα φιλε μου
      με εκανες και γελασα με το σχολιο σου.
      χαχαχαχα

      ομορφη καλημερα λοιπον, διχως γκρινια! :)

      Διαγραφή
  14. Καλέ δεν είσαι εσύ γκρινιάρα! Η φιλενάδα ήταν και την έπαθε! αχαχα!
    Ήταν ωραίος ο διαγωνισμός πράγματι! Περάσαμε όμορφα!
    Άντε! Κάνε κι εσύ έναν!
    Φιλάκαια Κικίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα ομορφια μου!
      ειμαι και εγω ολιγον γκρινιαρα αλλα το προσπερνω. χαχαχαχα
      οοοο μου βαζεις και ιδεες βλεπω! χιχιχι
      ναι θα θελα να κανω ενα διαγωνισμο, αλλα τι διαγωνισμο να κανω;
      δεν μου ρχεται καποια ιδεα... θα θελα ομως.
      θα δουμε μελλοντικα. χαχαχα
      φιλακια ομορφια! ομορφη μερα να εχεις! <3

      Διαγραφή
    2. Η πιο αστεία ιστορία!
      Φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. μμμμ καλη ιδεα!!!
      πως και δεν θελεις να το κανεις εσυ;
      ειναι πολυ ωραια ιδεα οντως αλλα μηπως να το κανεις εσυ που τη σκεφτηκες; μηπως σου ταιριαζει καλυτερα απο μενα!
      δε ξερω... εσυ τι λες; χιχιχι

      Διαγραφή
  15. Είναι περίεργο βρε παιδί μου, αλλά είναι αλήθεια, όταν γκρινιάζεις συνέχεια πάντα στο τέλος κάτι παθαίνεις!
    Χαχαχαχα, απίστευτη πάντως η ιστορία σας! Είδες, για να γκρινιάζει, την έπαθε τελικά και ταλαιπώρησε κι εσάς!
    Φιλάκια πολλάαααααααααααααα :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      εχεις δικιο, ετσι γινεται στο τελος.
      αμα γκρινιαζουμε κατι παθαινουμε.
      εμεις παντως γελαμε στη θυμηση αυτης της γκρινιας.
      χιχιχι
      φιλακια αγαπη! <3

      Διαγραφή
  16. Καλά κάνω εγώ και γκρινιάζω είτε καθήμενη είτε όρθια δίχως πολλές πολλές κινήσεις. :-P

    btw, μου θύμισες την σαβούρδα που είχε φάει κάτι μήνες πριν η αδερφή μου. Ήταν στο κρεβάτι με το λάπτοπ αγκαλιά και μπαίνει απ' το ανοιχτό παράθυρο ένα ζουζουνικό. Για πότε το βλέπει και τρέχει να φύγει δε σου λέω. Μόνο που χλααατς! γλίστρησε και πάρ'την κάτω. Σα φάση slow motion ήταν κιόλας. Το τι γέλιο έκανα δεν λέγεται. Επί πέντε λεπτά γελούσα. Ευτυχώς, όμως, δεν έπαθε τίποτα. Μόνο το βογκολόγημα της είχε μείνει.

    ΥΓ. Συγχαρητήρια και για το κειμενάκι στην δουλειά σου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      σα και με μενα και συ
      γελιο μεχρι δακρυων!
      χαχαχαχαχα

      ευχαριστω παρα πολυ καρδουλινι μου!
      να εισαι καλα!

      φιλακια πολλα αγαπη! καλο βραδυ να εχεις! <3

      Διαγραφή
  17. Πω πω την καημένη τη φίλη σου... ευτυχώς που δεν έπαθε κάτι πολύ σοβαρό!!
    Η γκρίνια φταίει για όλα, χαχα!! Σας γκαντέμιασε!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να