Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΘΑΡΣΙΣ!!!

Καλημέρα στην όμορφη και γιορτινή μπλοκογειτονιά μας.

Μεγάλη γιορτή σήμερα, υποθέτω πολλοί απο εσάς γιορτάζετε ή έχετε αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν, οπότε χρονια σας και χρονια τους πολλά!

Εύχομαι ολοψυχα υγεία, ψυχικη ευημερια και ευτυχια σε ολους μας!

Πριν προχωρήσω στο κυρίως θέμα τούτης της ανάρτησης που αφορά τη στήλη των "Ταινιοεκφράσεων", θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που διάβασα προ ολίγου στο σπίτι του φίλου Σεβάχ, του θαλασσινού, μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ και είναι το ακόλουθο:


Noμίζω πως η άνω φράση του φίλου Σεβάχ είναι ότι πρέπει για να κλείσω την εισαγωγή μου περι σημερινής και όχι μόνο μέρας μιας και που οι επίγειοι Άγγελοι ζουν καθημερινά γύρω μας, εμείς δε τους βλέπουμε ή τους βλέπουμε και προσπερνάμε....

Πάμε λοιπόν στο "ψητό" αυτής της ανάρτησης που έχει να κάνει με μία ταινία - θρίλερ που είδα εχθές και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή:

Εδώ και αρκετό θα μπρορούσα να πω καιρό "έβαλα" στο μάτι ένα θριλεράκι στο βίντεο κλαμπ που πάντα ήταν νοικιασμένα όλα του τα αντίτοιπα.

Πήγαινα, το κοιτάζα, το καλόπιανα μηπως ξενοικιαστεί αλλά αυτό κρατούσε χαρακτήρα, μέχρι εχθές όμως που με το που μπήκα μέσα στο βίντεο κλαμπ το είδα να μου "χαμογελά" και να με προκαλεί να το πάρω.

Για πότε πέρασα ανάμεσα σε άλλους και βούτηξα το μόνο ξενοίκιαστο dvd ούτε εγώ το κατάλαβα. Το τι χαρά αισθάνθηκα που κατάφερα να το βρω δε περιγράφεται. Τώρα θα μου πειτε σιγά το πράγμα αλλά ως γνωστον οι μικρές αυθεντικές χαρές αποτελούν ξεχωριστές στιγμές ευτυχίας.

Πήρα που λέτε το "φρέσκο" θριλεράκι και το είδα εχθές βράδυ. Γενικά έχω πάθει μια "ανοσία" στα θρίλερ, οποτε δε τρομαζω και ολα τα συναφή.

Προφανώς για να σας γράφω σήμερα μου άρεσε πάρα πολύ και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας μα και να σας παροτρύνω αν σας αρέσει αυτό το είδος ταινιών να το έχετε στο νου για κάποια βραδυά θεάματος.

To θριλεράκι με το καλό για μένα εξώφυλλο ονομάζεται "Κάθαρσις" στα Ελληνικά και "Τhe Purge" στα Αγγλικά και σας παραθέτω το τρέιλερ της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους, ώστε να καταλάβεται περι τίνος πρόκειται και τι ειδους θέμα(τα) πραγματεύεται.




Επειδή είναι ταινία νέας παραγωγής και θα ήθελα να την ανακαλύψετε μόνοι σας δε θα σας πω πολλά λόγια για ευνόητους λόγους, θα σας μόνο πως όταν τελείωσε ήθελα να δω κι άλλο και με έκανε να ανυπομονώ για το νούμερο 2. Δε ξέρω αν θα έχει νούμερο 2 αλλά εγώ θα ήθελα....

* Σε αυτό το σημείο πατήστε επάνω στο Διαβάστε περισσότερα για να φανεί ολοκληρωμένη η ανάρτηση εκτός και εάν βρίσκετε ήδη "μέσα" σε αυτή! :)


Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Όπως θα είδατε και στο τρέιλερ η υπόθεση του έργου έχει να κανει με το ότι μία φορά το χρόνο γίνεται η ετήσια κάθαρση, στην οποία για 12 ώρες επιτρέπονται ολοι οι φόνοι και δε λειτουργεί καμία μονάδα βοηθείας, διότι έτσι με αυτό το τρόπο οι άνθρωποι βγάζουν το "κτήνος" απο μέσα τους και όλο τον υπόλοιπο χρόνο συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά, εξαγνισμένοι και πάει λεγοντας.... (βλακείες δηλαδή καταλαβαίνεται...) και αυτή η κάθαρση έχει μειώσει την ανεργία, την εγκληματικότητα και άλλα πολλά γιατί αφού τους επιτρέπουν να σκοτώνουν τόσο απροκάλυπτα μια φορά το χρόνο, βγάζουν όλη τη κακία και τη λύσσα τους εκεί και μετά συνεχίζουν σα να μη συνέβει τίποτα.

Όπως καταλαβαίνεται οι πλούσιοι ασφαλίζουν τα σπίτια τους, έχουν τα οπλα τους για προστασία (όσοι μάλιστα θέλουν βγαίνουν και έξω για να καθαρίσουν υποτίθεται το δρόμο απο κακους ανθρωπους που γι αυτους κακοι ανθρωποι ειναι οι φτωχοι - αστεγοι κτλ) και γενικώς η τρέλλα των ανθρώπων εκείνη την ημέρα πάει "σύννεφο".

Εμείς λοιπόν παρακολουθούμε το τι συμβαίνει σε ένα υπεροπολυτελές ασφαλή σπίτι όπου έχει "κλειδωθεί" (ως κλειδωμα στη ταινια εννοουνε τα σπιτια που ταμπουρωνονται οι άνθρωποι φοβουμενοι οσους ξεχυνονται στο δρομο για να συμμετέχουν στην κάθαρση αλλα αυτο δε σημαινει πως δε την εγκρινουν, την εγκρινουν απλως δε συμμετεχουν στο να σκοτωσουν) και βλέπουμε το τι θα συμβεί εκεινη τη νύχτα.

Όλη η δράση ξεκινά  όταν ένας άστεγος αρχίσει να ζητάει βοήθεια......

Απο κει και κάτω η ταινία δική σας. Όχι τίποτα άλλο αλλα πήρα ήδη φόρα και αν σας πω καλά λόγια και τη δείτε μπορεί να μη σας αρέσει μετά, οπότε το αφήνω στις σκέψεις σας...


Η προσωπική μου άποψη:

Η αλήθεια ειναι πως καιρό είχα να δω ένα θριλερ που να μου αρέσει τόσο. Το βρήκα διαφορετικό σε σχέση με όσα "κυκλοφορούν", μου άρεσε η ιδέα του σεναρίου, τα φώτα, οι σκηνές, οι ηθοποιοί (ιδίως ο αρχηγός των κακών - ο πιο τρελος απ όλους δηλαδη) κατα τη γνώμη μου εξαιρετική έκφραση προσώπου και σώματος.
Θεωρω πως διαπραγματεύεται αρκετά κοινωνικά φαινόμενα με ένα ιδιαίτερο τρόπο αλλά δε θα σταθώ εκεί διότι είναι μια μεγαλη κουβέντα αυτή και εγώ θέλω να σταθώ στη ταινία ως ταινία και όχι ως μέσο κάποιων μυνημάτων. Εξάλλου τα μυνήματα αυτά αν και τα ξέρετε ήδη θα τα εκλάβετε και απο το τρέιλερ....


Η πιο δυνατή σκηνή του έργου:

Αρκετές σκηνές θα έλεγα πως είναι δυνατές με την έννοια της δράσης και της αγωνίας αλλά κατα τη γνώμη μου η πιο εκφραστική σκηνή είναι αυτή της συνειδητοποίησης του "κτήνους" που κρύβει ένας άνθρωπος μέσα του όταν υποστηρίζει θερμά πως δε θέλει να κάνει κακό στον συνάνθρωπό του αλλά αν "αφεθεί" στο "κακό" του εαυτο δε θα αργήσει να γίνει σαν αυτούς που "κοροιδεύει".


Αρνητική επισήμανση:

Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Θέλω να πω πως θα ήθελα να βγει άμεσα και νούμερο 2.


Και για το τέλος θα κλείσω αυτή την ανάρτηση με κάτι που ακούστηκε στο τέλος της ταινίας, όταν έληξε η κάθαρση και κάνανε τον απολογισμό, όπου την ανακύρηξαν και ως τη πιο επιτυχημένη...

Ακούγονται στην αρχή τηλεφωνικές ομιλίες ενθουσιασμένων ανθρώπων για την επιτυχία της κάθαρσης και στο τέλος ακούγεται μία φωνή ενος ηλικιωμένου άντρα που εν ολίγοις λεει το εξής (στο περίπου δηλαδή).
"Αγαπούσα τη πατρίδα μου αλλά σημερα μου στέρησε 2 γιους. Τώρα, δε θελω να ξανακουσω γι αυτή."

Και εγώ λέω:

" Πρώτα απ όλα οι άνθρωποι και μετά όλα τα άλλα! Μια πατριδα χωρίς ανθρώπους είναι ένα μάτσο χώμα! Και το χώμα είναι κοπριά!" ;)

Να είστε όλοι καλά! Και να μην επηρεάζεστε απο τις ταινίες. Οι ταινίες ένα ψεύτικες, τη πραγματικότητα να φοβάστε. Το λέω αυτό για όσους φοβούνται τις ταινίες αλλά οχι τη πραγματικότητα... όλοι άλλοι ξέρουμε πού και γιατί σχετίζονται....

Σχόλια

  1. Λατρεύω τις ταινίες τρόμου! Τα θρίλερ όχι, το τόσο...
    Το συγκεκριμένο δεν το γνώριζα, αλλά μόλις βρω την ευκαιρία θα το δω και θα σου πω εντυπώσεις!!!
    (Και πού ξέρεις, μπορεί να γυρίσουμε ΕΜΕΙΣ το Νο2!!! Λέμε τώρα!!!)
    ;-)
    Φιλάκια, κούκλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα!!!! :)
      βασικα θριλερ τρομου θεωρειτε και αυτη η ταινια, οχι ψυχολογικο θριλερ, οποτε θεωρω πως θα σας αρεσει.
      αν τη δειτε περιμενω αποψη.
      λες να κανουμε εμεις το νουμερο 2;;;
      ταινια ομως ε; οχι πραγματικοτητα. χαχαχα

      φιλακια! :)

      Διαγραφή
  2. Καλύτερο θρίλερ από την τωρινή ελληνική πραγματικότητα υπάρχει; Όχι, πες! Είμαστε οι καλύτεροι πρωταγωνιστές λέμε! :)
    Ενδιαφέρον μου φαίνεται το θριλεράκι που προτείνεις Κικίτσα μου! Λέω να το δω και θα σου πω άλλη φορά τις εντυπώσεις μου! Πάντως από υπόθεση μου άρεσε.
    (Εσύ δεν γιορτάζεις σήμερα;;;; )
    Πολλά φιλάκια και καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την φιλη μου!
      Σε σκεφτομουνα οταν εγραφα για το θριλερακι, λεω θα της αρεσει της Sel μου. χαχαχαχα
      Δε γιορταζω σημερα φιλη. Αλλη μερα εγω. χιχιχι

      Να εισαι καλα ματακια. Αν δεις τη ταινια περιμενω εντυπωσεις. Και ναι εχεις απολυτο δικιο στος 2 πρωτες γραμμες του σχολιου σου!! :)

      Καλο βραδυ! Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  3. Δε μου αρέσουν οι ταινίες τρόμου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΓ. Και γιατί να γιορτάζεις σήμερα; Αφού δεν σε λένε Αγγελική!!!!
    Κικίτσα μου, μη δίνεις σημασία... Πρώιμο Αλτσχάϊμερ... Σνιφ! Αλλού γι' αλλού λέμε!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      εχεις πολυ γελιο φιλη!
      κοιτα, δεν ειχες κ αδικο, πολλες το Αγγελικη το κανουν Κικη. :)

      φιλακια πολλα αγαπη! καλο βραδυ! <3

      Διαγραφή
  5. Γειά σου Κικίτσα μου..την έχω ακούσει την ταινία-είμαι φανατική του σινεμά και του θεάτρου το videaki μου έκανε κλικ..μου αρέσουν τα θρίλερ γενικά,περισσότερο όμως τα ψυχολογικά παρά του τρόμου..Βέβαια ποτέ δεν επηρεάζομαι απο ταινίες και μάλιστα με τρόμου..απλά τα ατμοσφαιρικά θρίλερ ποιότητας είναι απο τα πρώτα στην προτίμησή μου..εξαιρετική ανάρτηση..μπράβο σου κοριτσάκι!!να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σου εύχομαι και φιλάκια άπειρα σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για ολα καλη μου φιλη! Να εισαι καλα!
      Καλο βραδυ! Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  6. Αγαπη μου!!! Ροζ κυκλαμινο μου ελειψες παρα πολυ! Χαιρομαι που επανηλθες!
    Θα βρεις πολλες δικες μου αναρτησεις, με την ησυχια σου. χιχιχιχι

    Πώς σου φάνηκε η ταινία; Η Πενέλοπε πιο όμορφη απο ποτέ θα πω.
    Οντως δυσκολη σκηνή αλλα περισσότερο ήθελα να τη δεις για το τριανταφυλλάκι. Ειδες το τατουαζ που εγινε και για πιο λογο; γι αυτο ηθελα να το δεις περισσοτερο,

    Να εισαι καλα μικρουλι μου!
    Φιλακια πολλα πολλα!
    Να περνας ομορφα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θρίλερ; μπρρρρρ μακριά από μένα!
    όοοοοοοοοοοχι η πρότασή σου, λόγω φόβου, απορρίπτεται Κικοπουλίνι θαλερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οχι, δε το πιστευω!!!
      δε βλεπεις θριλερ;;;
      εσυ;;;;
      εγω νομιζα πως λατρευεις τα θριλερ!
      εβλεπα το σκοτεινο σου μπλοκ και ολα αυτα τα δυνατα μαχητικα σου κειμενα και νομιζα πως λατρευεις θριλερ.
      εκανα λαθος ε;;;
      χιχιχιχι
      ομως Βικακυ αν το δεις μαζι με τον αντρα σου και τρομαζεις θα σε παρει αγκαλια και θα ναι ολα σουπερ!
      χιχιχι
      μιλαω εκ πειρας (παλια δηλαδη) χαχαχα

      καλο βραδυ αγαπη! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  8. Υπογράφω το σχόλιο της Βίκυς μας και πάω στην επόμενη ανάρτηση!

    Και είδες: παρά το φορτωμένο σήμερα πρόγραμμα από παντού περνάω Κικίτσα μου :)))
    αχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εσυ φοβασαι τα θριλερ;;;
      μα τι μου παθατε ολες μαζι οι μπλοκοφιλες σημερα;;;

      ετσι μου ρχεται να σας παρω μια μερα και να παμε σινεμα να δουμερ θριλερ σε 3D ομως. ε ρε γλεντια!!! χαχαχα θα μας πεταξουν εξω!!! χαχαχα
      θα χει φαση ομως! σκεφτειτε το! χαχαχα

      καλη μου φιλη ευχαριστω που παρα το βεβαρυμενο προγραμμασου εισαι για αλλη μια φορα εδω για μενα!!!

      φιλακια πολλα ομορφη! <3

      Διαγραφή
  9. Δελφινάκι μακριά από ταινίες τρόμου και θρίλερ...δελφινάκι προτιμά ρομαντικά και αισθηματικά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισα τρυφερο δελφινακι! λογικο να πας προς αισθηματικες ταινιες. χιχιχι

      φιλακια αγαπη! <3

      Διαγραφή
  10. Ακούγεται ενδιαφέρον η πρότασή σου Κική μου!! :)
    Δεν είμαι πολύ fun των θρίλερ, αν και τέτοιου τύπου βλέπω μερικές φορές!
    Ωραίος ο σχολιασμός σου!
    Φιλάκια και καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο παλομιτσα μου!
      Να εισαι καλα!
      Φιλακια πολλα γλυκια μου! <3

      Διαγραφή
  11. Σαν ταραντέλα παίζουν
    τα νεύρα μου αν δω θρίλερ
    γι αυτό τα αποφεύγω
    Είμαι των κοινωνικών και αισθηματικών

    Καλό σ/κ Κική μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα κανω και εκει προτασεις ταινιων Ελενιτσα μου! χιχι

      φιλακια πολλα αγαπη! να εισαι καλα! <3

      Διαγραφή
  12. Το είδα online πριν καιρό, αλλά να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν ενθουσιάστηκα...
    Είμαι τρελαμένη με τα θρίλερ και θεωρώ πως αυτό είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, αλλά κάπου το έχασαν στην πορεία.
    Γνώμη μου, ναι; Χωρίς παρεξήγηση!!
    :))
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι να παρεξηγηθω κοριτσακι μου; σιγα το πραγμα. γνωμες ειναι, λογικο να διαφοροποιουνται! :)

      να εισαι καλα! φιλακια πολλα φιλη! <3

      Διαγραφή
  13. Κκη μου δεν τα μπορω τα θριλερ δεν μπορω να αποφυγω να μου αφηνουν μια κακη αισθηση, το μονο που ειχα δει λιγο παλιοτερα και μου αρεσε ηταν το Χαρισμα που ηταν με αγωνια αλλα απλως εξιχνιαζαν ενα φονο και η πρωταγωνιστρια μπορουσε να προαισθανθει ποιος το εκανε , χαιρομαι που περασες καλα, το σινεμα ειναι προσωπικου γουστου για το καθενα, φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις απολυτο δικιο Μαιρουλα μου!
      προσωπικο γουστο!
      να εισαι καλα αγαπη!
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να