Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ MAGIC RADIO. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ "ΜΑΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ" ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΣΟΥΛΟΥ.


Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα.
Τι κάνετε; Είστε όλοι καλά;

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ανυπόμονη για τις βραδυνές ώρες που θα ακολουθήσουν.
Το βράδυ θα βρίσκομαι στον αέρα του "μαγικού" αυτού ραδιοφώνου με τον αγαπημένο μας Νικήτα Σούλο.

Για όσους δε γνωρίζουν ο Νικήτας εκτός απο ραδιοφωνικός παραγωγός και ποιητής είναι συνάμα και blogger, o δικός μας "Μάγος".

Ακροάτρια του σταθμού, της εκπομπής του καθώς επίσης και της εκπομπής της Ζήνας Μαρνέζη, συγγραφέα, ραδιοφωνική παραγωγό και επίσης blogger, με τις καταπληκτικές ιστορίες της Δευτέρας και οχι μόνο, στα "Κοραλένια Λόγια", νιώθω ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που σε λίγες ώρες θα ζήσω τον ρόλο της καλεσμένης του.

Το οτι οι μπλόκερς με έχετε στηρίξει πάρα πολύ, με πολλούς και ιδιαίτερους τρόπους νομίζω πως δε χρειάζεται να σας το πω αφού το γνωρίζετε ήδη. Σε κάθε ευκαιρία το "φωνάζω" και το δείχνω, δε το λέω απλώς και σίγουρα δε το λέω για να το πω, το λέω γιατί η χαρά και η ευγνωμοσύνη μου είναι τόσο έντονη που θέλω να το μοιραστώ με όλο το κόσμο, με όσους είναι δεκτικοί στο να τη μοιραστούν τελος πάντων. :)




Το βράδυ λοιπόν θα σας περιμένω μαζί με τον Νικήτα που εδώ και χρόνια προσφέρει στους ακροατές υπέροχες μουσικές και όχι μόνο στιγμες, στη συχνότητα του magic radio για να περάσουμε όμορφα και να μοιραστούμε πολλών ειδών "Λάφυρα".  

Δε σας κρύβω οτι ένα μικρό άγχος, μιας και που είναι η δεύτερη ιντερνετική εκπομπή μετά της Πηνελόπης στο spirtoweb, το έχω, διότι έχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε και γενικότερα μου είναι πιο εύκολο να εκφράζομαι στο γραπτό λόγο παρά στο προφορικό αλλά θα κάνω οτι κάνω πάντα στη ζωή μου, θα είμαι ειλικρινής, χαρούμενη και πάνω απ΄ όλα ο εαυτός μου. Τα επιτηδευμένα μακριά απο μας φίλοι, ο εαυτός μας παντού και πάντα. :)

Θα χαρώ να είστε μαζί μας το βράδυ και πιστεύω πως θα σας χαρίσουμε μια όμορφη εκπομπή. Ο Νικήτας πάντα το πράττει αυτό άλλωστε απλώς αυτή τη φορά θα βάλω και εγώ το "λιθαράκι μου". Θα χαρώ να είστε εκεί γιατί το να γνωρίζω πως εκει έξω υπάρχουν Άνθρωποι που νοιάζονται και χαίρονται για μένα πραγματικά, όχι απλώς με κάνει να νιώθω όμορφα, με κάνει να νιώθω δυνατή και πολλές φορές ανίκητη. 

Δε χρειάζομαι σε καμία περίπτωση την αποδοχή του κόσμου, χρειάζομαι όμως σίγουρα την υποστήριξη όσων έχουν καλά αισθήματα για το έργο μου και μένα. Αυτούς χρειάζομαι, αυτούς θέλω και γι' αυτούς ανταποδίδω.

Θα σας περιμένω λοιπόν. Η εκπομπή εκπέμπει ιντερνετικά στην διεύθυνση που σας έδωσα επάνω και ξεκινάει στις Δέκα το βράδυ.

Ευχαριστώ πολύ Νικήτα για την πρόσκλησή σου! Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα!

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μία όμορφη μέρα. 
Κι ένα όμορφο και μαγικό βράδυ θα συμπληρώσω λίγο ακόμη. :)

Σχόλια

  1. Άντε και καλή μας ακρόαση!!!
    Μην έχεις άγχος ...θα τα καταφέρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τα πας τελεια!! Τ ο χεις!! Καλημερα Κικούλη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Κική, όλα με το καλό για μια μαγική εκπομπή! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά θα τα πας. Ίσως να ασχοληθείς κι εσύ με το διαδικτυακό ραδιόφωνο, γιατί όχι; Σκέψου το.
    Πάντως την προηγούμενη φορά που έδωσες συνέντευξη (23/5/15), ο Ολυμπιακός έπαιζε στον τεικό κυπέλου με την Ξάνθη. Σήμερα που ξαναδίνεις συνέντευξη, παίζει με την Άρσεναλ! Τυχαίο;;; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να και η ραδιοφωνική παρουσίαση Κική μου....! Ένα-ένα τα βήματά σου ανοίγουν τα φτερά σου. Να σου ευχηθώ καλοτάξιδι και στο ραδιόφωνο και ακόμα παραπάνω.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα Κικίτσα μου , όλα καλά θα πάνε!
    Ελπίζω να μην ξεχαστώ και να σε ακούσω!
    Φιλάκια πολλά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια!! Θα συντονιστώ! Μην έχεις άγχος... όλα καλά θα πάνε.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα προσπαθησω να σε ακουσω μικρή μου Κικη θα τα πας περιφημα.. μην ανυσηχείς .. να είσαι ο εαυτό σου και όλα θα πανε καλά .. φιλακιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ωραία Κική μου!! Καλή επιτυχία να χεις!! Μην φοβάσαι καθόλου!!
    Τώρα μπήκα λίγο κι ακούω!! Αν μπει όλη η εκπομπή σε επανάληψη να την ανεβάσεις, ναι;
    Φιλάκια πολλά καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα Κική μου! Μπορεί να μην είχα την ευκαρία να σε ακούσω γιατί έτρεχα αλλά είμαι σίγουρη ότι τα πήγες τέλεια!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να

Η Σοφίτα

  Κεντρική Ιδέα Πλοκής Το παλιό οικογενειακό σπίτι στο ορεινό χωριό, έχει την αγάπη σας αλλά περιμένει και τη φροντίδα σας. Η κατάστασή του είναι κακή και εσείς σχεδιάζετε να το ανακαινίσετε. Βρίσκεστε ήδη εκεί αλλά ένα αναπάντεχο πρόβλημα καθιστά άμεσα αναγκαία την επίλυσή του. Ο μοναδικός / μοναδική, από τη γειτονική κωμόπολη, που θα ανέβει στο σπιτικό προκαλεί πραγματικό σοκ με την άφιξή του / της. Ίσως να μη περιμένατε ποτέ να βρεθεί απέναντί σας. Η ξαφνική χιονοθύελλα έχει τα δικά της σχέδια και θα σάς αναγκάσει να μείνετε εκεί, στον ίδιο κλειστό χώρο μέχρι να απεγκλωβιστείτε. Η νύχτα και το παρελθόν έρχεται ξανά. Τι μπορεί άραγε να κουβαλάει αυτό το πρόσωπο; Είχατε ποτέ σχέση μαζί του; ή μήπως προκύπτει μια έμμεση σχέση μαζί του; Τι μπορεί να φέρει; Τι μπορεί να αλλάξει; Μπορείτε να το αφήσετε στην άκρη;      Καθώς έκλειναν οι πόρτες του λεωφορείου πίσω της, ο καθαρός παγωμένος αέρας την καλωσόρισε, κάνοντας τα μάγουλά της να κοκκινίσουν ελαφρώς. Κοίταξε τριγύρω τ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια