Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

     Καλημέρα στην αγαπημένη μπλοκογειτονιά! Τι μου κάνετε? Μου είστε όλοι καλά? Εγώ μια χαρά θα έλεγα αν και ο καιρός έχει βαλθεί να μας αρρωστήσει για τα καλά... Περαστικά στις κολλητές μου που είναι αρρωστούλες! 
    Λοιπόν, ομολογώ πως σας μπέρδεψα με το χθεσινό παιχνίδι και δε βρήκατε πολλοί την απάντηση αλλά δε πειράζει, όποιος θέλει μπορεί να το συνεχίσει μαζί με όποιον το βρήκε καθώς επίσης και με το πρόσωπο που έκρυβε η περιγραφή μου.
    Το άτομο που περιέγραψα είναι η αγαπημένη μου και αγαπημένη σας Μαιράκι (Οι πέντε αισθήσεις μου)!
    Eλπίζω να συνεχίσεις το παιχνιδάκι και να σου άρεσε η περιγραφή μου! Κάπως έτσι σε φαντάζομαι εγώ! :)
     Και πάλι καλημέρα σε όλους όσους με διαβάζουν και κυρίως στις αγαπημένες μου μπλοκοφίλες!

Σχόλια

  1. κοριτσάκι μου....σε ευχαριστώ πάρα πολύ...για μένα είναι τιμή....πραγματικά....όλα όσα περιέγραψες για μένα....Σ' ευχαριστώ καρδούλα μου...και βέβαια θα συνεχίσω το παιχνιδάκι....:))))
    Καλημέρα....σου στέλνω ένα γλυκό φιλί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπημένο μου μαιράκι μη με ευχαριστείς! :)

    είσαι υπέροχη! το ξέρω!

    φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπημένη love2love σχεδόν όλοι είπαν εσένα αλλά εγώ τους την έσκασα (χεχε) και είχα σκεφτεί το γλυκό μας μαιράκι, όμως για να ειμαι ειλικρινής η περιγραφή ταίριαζε σε πολλές μπλοκοφίλες γιατί οι περισσότερες κοπέλες που εχω γνωρισει εδω είναι ψυχάρες! :)

    φιλια και σε σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει κι όμως με αγαπά τόσο πολύ!!!
    να ξέρεις πως έχεις γίνει απο τις αγαπημένες μου...γι αυτό που είσαι, γιατί κάθε μέρα βγάζεις και κάτι καινούργιο....ένα όμως μένει σταθερό...η χρυσή σου καρδούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ αυτή η χρυσή καρδιά θα με φάει... χαχα

    δε μου αρέσει να περιαυτολογώ αλλά ναι θεωρώ τον εαυτό μου πολύ καλό άνθρωπο, τόσο καλό που καταντάει να γίνετε εις βάρος μου, το πιστεύεις αυτό έτσι δεν ειναι?

    το ίδιο συμβαίνει και με εσένα έτσι δεν είναι?

    δεν ειναι τυχαίο που όλες οι ευαίσθητες έχουμε γίνει κάτι σα μια ομάδα εδω μέσα.

    δεν είναι τυχαίο που όλες οι καλές και ευαίσθητες βλέπουμε κομμάτια του εαυτού μας μέσα απο τα κείμενα που γράφουν οι αγαπημές μας μπλοκοφίλες.

    δεν ειναι τυχαιο που νοιαζομαστε η μια για την αλλη!


    και ναι λοιπον και εσυ εισαι μια απο τις αγαπημένες μου μολοκοφίλες γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο σπιτικό σου οι αλήθειες σου εκφράζουν και τις δικες μου αληθειες! :)

    φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημεραααα!!! Μας εξαπτεις την περιεργια με το mairaki και θα παω να το γνωρισω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι γλυκιά μου Μαρία, να πας να τη γνωρίσεις!

    θα την αγαπήσεις μα και θα σε αγαπήσει όταν σε γνωρίσει το ίδιο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οχι δεν είναι τυχαίο που παρόλο που πολλές φορές εκμμεταλεύονται την καλοσύνη μας, εμείς και την επόμενη φορά είμαστε εκεί για να δώσουμε...καθόλου τυχαίο πως μπορείς να καταλάβεις έναν άνθρωπο το ίδιο ευαίσθητο...και ίσως και ακόμη καλύτερο....σημασία τελικά σε αυτή την ζωή...δεν έχει το τι λες....αλλα το τι είσαι....κι εσύ είσαι άγγελος!!!!

    για μένα τώρα πια συγκαταλέγεσαι στις πολύ αγαπημένες μου φίλες εδώ...σε αυτή την γειτονιά...δεν ξέρω πως μπορεί να φαίνομαι σε πολλούς...και η αλήθεια είναι πως θα θελα να γράφω περισσότερο τους προβληματισμούς μου...όμως το κάνω όποτε το νιώθω πολύ και εκεί βγαίνει...(γράφοντας) απο την ψυχή μου....!!!
    ξέρεις κάτι??? καλό κάνεις...καλό θα πάρεις λένε....αυτό να είναι η σκέψη σου απο εδώ και στο εξής....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχεις δικιο μαιρακι μου!

    και εγω ετσι θελω και προσπαθω να σκεφτομαι!

    εξαλλου ολοι λενε πως αν σκεφτεσε θετικα θα εχεις και θετικα αποτελεσματα.

    ειδωμεν λοιπον... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να