Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙ - ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.


Εκφραστικοί μου, καλημέρα.
Σήμερα θα κάνω  άλλου είδους ανάρτηση, απ' όλες τις πρόσφατες που είχαν άλλη θεματολογία, μιας και αυτή με εκφράζει σήμερα.
Ήθελα βέβαια να σας μιλήσω για τη Σίσσυ, εδώ και καιρό, αλλά δεν βόλευε.

Η Σίσσυ δεν είναι δική μου, θα μπορούσε να είναι όμως.
Βασικά μου την είχε φέρει δώρο ο φίλος μου αλλά απροετοίμαστη όπως ήμουν είπα τα γνωστά "Μου έφερες σκύλο χωρίς να με ρωτήσεις; Θέλει έξοδα, βόλτες, φροντίδα, υποχρεώσεις, δεν μπορώ να φροντίσω τον ευατό μου, θα μπορέσω το σκύλο;" Και τελικά την κράτησε εκείνος. Μετά όμως την ήθελα αλλά δεν μου την έδωσε. (χΑ καλά να πάθΩ, ξέρω.)

Πάντα είχα σκύλο στο χωριό, έξω από το σπίτι βέβαια αλλά τέτοιο δέσιμο δεν είχα ποτέ αποκτήσει. Στην αρχή θυμάμαι, όταν ήταν μωρό και την έφερνε σπίτι, κάπως κρατούσαμε και οι δύο τις αποστάσεις μας και ξαφνικά σαν να γίνεται ένα "μπαμ", δέσαμε και ήρθαμε πολύ κοντά. Τόσο κοντά που ο ιδιοκτήτης της μπορεί και να ζήλευε. :P


Kαι πλέον, βγάζουμε και σελφι μαζί.
Κι όμως, κάθεται :)
Φαίνεται άλλωστε.



Μα δεν είναι κούκλα;
Είναι, το ξέρω.
Χαριτωμένο και τσαχπίνικο κουτάβι. 


Εδώ ήταν πιο μικρή και τι είχα πάθει εκείνο το βράδυ.
Χάζευα κι όπως την κρατούσα αγκαλιά, δεν την κρατούσα ακριβώς, απλώς είχε ανέβει πάνω μου και καθόταν, διέφυγε της προσοχής μου, ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και ήπιε κοκα κολα με ουισκι απο το ποτηρι του φιλου μας του Βαγγέλη χαχαχαχα
Και ήρθε και μέθυσε το σκυλί (λιγο ηπιε αλλα μεθυσε, καηκε κιολας το γλυκουλι) και έφερε το πανικό. Τι να σας λέω, σαν να ήταν ο Ταρζαν έκανε. Τι να μαζεψω εγω μετά; Τα αμάζευτα; Μόκο η Κική. Εντωμεταξύ και παλιά, στο χωριό, πάλι ένα σκυλί είχε ξεφύγει της προσοχής μου και ήπιε το ούζο του πατέρα μου. :D Υπεύθυνος άνθρωπος. Ευτυχώς και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για μικρή ποσότητα.



Ε μη σας τα πολυλέω, αλλού θέλω να καταλήξω.
Θέλω να ρωτήσω κάτι όσους έχουν κατοικίδια και ξέρουν. Τα σκυλιά, όταν βλέπουν κάποιον μετά απο μέρες, κατουριούνται από τη χαρά τους ή κάποιο άλλο μήνυμα θέλει μου περάσει η Σίσσυ και την  έχω δει εγω διαφορετικά; Πάντως δύο φορές που είχα να την δω καιρό, όταν την είδα με μούσκεψε λιγάκι. χαχαχαχα (οτι να ναι ΄ξερω αλλά εχω απορια).

Εχθές που λέτε πήγαμε τη Σίσσυ βόλτα με το Γιώργο, σε ένα πάρκο, με πάπιες υποτίθεται, άσχετα που εγω δεν είδα καμία πάπια. Ε και εκεί ήταν κι άλλοι με τα σκυλιά τους. Σε κάποια φάση όπως έβλεπα ένα παγκάκι και ονειρευόμουν  πως θα μου πήγαινε να άραζα εκεί με ένα λαπτοπ έρχεται ένας Δον Ζουάν, ο Μίλτος, πιο κοντός από τη Σίσσυ που είναι μικροσκοπική και τις έκανε κόνσες. Λέω τώρα θα το ζήσω κι αυτό. Μου λέει ο ιδιοκτήτης του, αφού την κράταγα εγώ, άστα λίγο να δούμε τι θα κάνουνε, σιγά λέω. Μου λέει μη φοβάσαι, ο Μίλτος δεν είναι καλός επιβήτορας, κάνει σαματά αλλά αέρας, από πράξεις τίποτα. Εντάξει εκφραστικοί, πατάω κάτι γέλια, τι να σας λέω. Βασικά άλλο να σας το λέω και άλλο να το ζείτε εκείνη τη στιγμή, βλέπετε εγώ έβλεπα και τη φάτσα του Μίλτου ταυτόχρονα. Είχε πλάκα ρε γαμώτο. Και τώρα γελάω μόνη μου, ξέρετε συννεφάκι η σκηνή στο μυαλό, κοντινό στη φάτσα του Μίλτου.
Ψυχούλες κι αυτές μωρέ, 
όλο εκεί ο νους τους.

Μα ο Μίλτος, να μην είναι καλός επιβήτορας; χαχαχαχα
Βρε τον Μίλτο, θα ήθελα να τον ξαναδώ πάντως. Δεν ξέρω πως, αλλά τα κατάφερε και με έκανε να τον συμπαθήσω.

"Ρε τον Κερατά" όπως θα έλεγε κι ο Γιώργος.

Πάντως η Σίσσυ είναι κουτάβι, πάντα θα είναι κουτάβι. 



Αυτά, ελπίζω να απολαύσατε την ανάρτηση, εγώ πάντως πολύ.
Να περνάτε όμορφα, εκφραστικοί μου. 
 


Δεν υπάρχει καλύτερος ψυχοθεραπευτής στον κόσμο από ένα κουτάβι που γλείφει το πρόσωπό σου.

 Sir Bernard Arthur Owen Williams, 1929-2003 , Βρετανός φιλόσοφος

Σχόλια

  1. Αν δεν σε τρέμει (που μάλλον όχι! ;-) ), τότε από τη χαρά της... αφήνεται ελεύθερη!
    Κανόνισε να έχετε και εγκυμοσύνες εκεί στα πάρκα που σεργιανάτε!
    (Και τί θα πεις μετά, είχε πιει και μέθυσε???!!!! Αχ, βρε Κικήηηηηηη!!!!)
    Δεν τη στειρώνετε καλού-κακού? (Δεν ανησυχώ όταν είναι με τον φίλο σου, η δική σας περίπτωση όμως κυρία Κωνσταντίνου, δεν σας κρύβω πως με ανησυχεί λιγάκι!!!!) αχαχαχα!
    Κική, όντως απολαυστικη η ανάρτηση!
    Η Σίσσυ είναι μια ζωγραφιά!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Κική μου, ευλογία είναι ένα Σκυλί στο σπίτι.
    Εμείς έχουμε τον δικό μας εδώ και 3 χρόνια και γέμισε η ζωή μας ομορφιά και αισθήματα πραγματικά.
    Κουκλί είναι η μανίτσα σου.
    Από τη χαρά της είναι το κατούρημα, δεν κρατιέται. Δεν ξέρω τι ηλικία έχει, λογικά θα σταματήσει αυτό. Συζήτησέ το με τον κτηνίατρο να σου δώσει 100% εκτίμηση.
    Για τη....μέθη της, φτηνά τη γλύτωσες.....! θα μπορούσε να πάθει πολύ μεγάλη ζημιά με το ποτό και να προσέχεις πολύ.
    Όσον αφορά το ...φλερτ της Σίσσυ, θα τα έχεις αυτά. Θέλει προσοχή στον τρόπο προσέγγισης και εννοείται στον κύκλο της καθώς αν φτάσει η περίοδος οίστρου θα έχεις στην εξώπορτά σου ότι αρσενικό σκυλί κυκλοφοράει στη γειτονιά χαχαχαχαχαχαχαχα.
    Θα ζήσεις υπέροχες στιγμές στο εγγυώμαι.
    Βάλε τη Σίσσυ σε μια σειρά με τις οδηγίες του γιατρού και εδώ είμαστε να ρωτήσεις ότι θέλεις.
    Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κική μου, η Σίσσυ είναι πανέμορφη. Τρελαίνομαι για την πόζα της στη σέλφι. Όσο για το Μίλτο, αν δεν είναι ικανός, βλέπω τη Σίσσυ να τον παίρνει με τις πέτρες! Χα, χα. Σε φιλώ, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να